Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK

 

Generelt
Denne persondatapolitik er gældende for Monty ApS derunder CleanHorse, som er et dansk anpartsselskab beliggende på Svalehøjvej 5, 3650 Ølstykke

Når du besøger vores webshop eller køber varer i vores butikker, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor.


Monty ApS optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette henvendelse til os vedr. behandlingen af dine personoplysninger til os på cleanhorse@cleanhorse.dk

Vi anser det  for meget vigtigt at beskytte dit privatliv. Vi indsamler og anvender dine personoplysninger inden for reglerne i den danske databeskyttelseslovgivning og EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning.

Oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer på vores webshop www.cleanhorse.dk behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varerne til dig, behandle dine returvarer og administrere din konto på vores hjemmeside (såfremt du har oprettet en konto).

Desuden anvender vi dine personoplysninger til at sende dig information om, hvornår en vare er på lager, til at informere dig hvis du har vundet en online konkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre.

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

Nyhedsbreve baseret på dit samtykke:
såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at logge ind på din konto på www.cleanhorse.dk 

Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi kan dele dine oplysninger med vores logistikpartnere, som leverer dine varer til dig, udbydere af IT-løsninger, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester samt udbydere af betalingstjenester.

Derudover videregiver eller sælger vi ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Vi lagrer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret i Danmark. Alle vores databehandlere er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser vedrørende dine personoplysninger.

Opbevaring og sletning

Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år, herefter anonymiseres al persondata. Hvis en ordre af en eller anden årsag ikke er gennemført vil al data blive anonymiseret efter 30 dage. Hvis du handler på en oprettet kundekonto hos Cleanhorse.dk, kan du – hvis du ikke ønsker vi skal gemme dine persondata, selv slette det. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af persondata og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  Monty ApS via e-mail cleanhorse@cleanhorse.dk

Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger, uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt til cleanhorse@cleanhorse.dk. Vi oplyser dig desuden om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

Opdateringer og ændringer

Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret. Når vi udsender ændringer til persondatapolitikken, vil vi angive datoen for, hvornår persondatapolitikken sidst er opdateret. Såfremt der foretages væsentlige ændringer i denne politik eller i forhold til, hvordan vi anvender dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på sådanne ændringer.


 

Hjemmesidens brug af cookies

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

  • Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem en Magento platform. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind   

Præference- cookies Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

  • Videoer indlejret på siden er via YouTube. De bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video der vises og hvor meget af filmen du har set. Disse cookies er såkaldte Flash cookies.

Drifts- og optimeringscookies Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

  • Med Ad This kan du kan dele sidens indhold på sociale netværk. Når du deler, vil Ad This sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk du deler det på.
  • Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Nedenstående tabel viser de cookies, vi indsamler, og hvilke oplysninger de gemmer holde på.

Anvendte cookies

COOKIE navnCOOKIE Beskrivelse
CART Din indkøbskurv .
CATEGORY_INFO Gemmer kategoriinfo, og loader derved siden hurtigere.
COMPARE Gemmer kategoriinfo, og loader derved siden hurtigere.
CURRENCY Din foretrukne valuta.
CUSTOMER En krypteret version af dit kunde ID og password.
CUSTOMER_AUTH En indikator om du er logget ind i butikken.
CUSTOMER_INFO En krypteret version om hvilken kundegruppe du tilhører.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Gemmer kundesegment.
EXTERNAL_NO_CACHE Et flag der indikerer om dine caches er slået til.
FRONTEND Dit session ID på serveren.
GUEST-VIEW Tillad kunder a rette i dinne ordre.
LAST_CATEGORY Den sidste kategori du besøgte.
LAST_PRODUCT Det seneste produkt du besøgte.
NEWMESSAGE Indikerer om en ny besked er modtaget.
NO_CACHE Indikerer om det er tilladt at bruge caches.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Et link der informerer om din klikhistorie, hvis du har spurgt siden.
POLL IDét på de afstemninger du har deltaget i.
POLLN Information om hvilke afstemninger du har stemt / deltaget i.
RECENTLYCOMPARED De varer du senest har sammenlignet.
STF Information om produkter du har emailet til en ven.
STORE Det sprog du har valgt i shoppen.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om en kunde har tilladt cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS De produkter du senest har kigget på.
WISHLIST Krypteret liste over de produkter du har tilføjet til din ønskeliste.
WISHLIST_CNT Varer på din ønskeliste..
© 2016 Cleanhorse. All Rights Reserved.